Ελληνορθοδοξία και μεταναστευτικό

Ιδιαίτερες στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου Λάρισας, κατά την επίσκεψη του αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιου.
Ο Ιεράρχης της Εκκλησίας έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η «ζεστή» συμπεριφορά μικρών παιδιών που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να του φιλήσουν το χέρι.
Από την πλευρά του ο κ. Αναστάσιος στάθηκε στο δράμα αυτών των ανθρώπων ζητώντας τους να συνεχίσουν να πιστεύουν σε καλύτερες ημέρες.
«Δεν έχουμε την ίδια γλώσσα, αλλά είμαστε όλοι παιδιά του θεού» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας.


Υ. Γ.: Τρολάρισμα ελληνορθόδοξου φονταμεντάλα
Άσε μας ρε Αναστάσιε!!!
Υπερβολές... Παιδιά του Θεού είναι μόνο οι Έλληνες, αυτό είναι γνωστό άλλωστε ... 
Όποιοι θέλουν ας απαρνηθούν τα θέλω τους, τον πολιτισμό τους, την κουλτούρα τους, την πατρίδα τους και ας γίνουν ελληνορθόδοξοι, ώστε να καταδεχθεί ο Θεός να τους δει ως παιδιά του... Αλλιώς, λυπάμαι... Μόνο οι ελληνορθόδοξοι θα σωθούμε. Κανείς άλλος...
Το λένε οι γεροντάδες, το λένε οι Πατέρες, το λένε πολλοί μητροπολιτες, το λένε οι μοναχοί του Αθω... Μπορεί καλά καλά να μην ξέρουν ανάγνωση κάποιοι από τους ελληνορθοδόξους. Αλλά έχουν το πνεύμα. Όχι όποιο κι όποιο πνεύμα... Έχουν το Άγιο Πνεύμα.
Λοιπόν ας αφήσει αυτά τα οικουμενιστικά αγαπόλογα ο Αναστάσιος που είναι της Νέας Τάξης πραγμάτων, της πανθρησκείας, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών και κάθε παναίρεσης και να μετανοήσει..

Κατά τα άλλα μόνον εμείς τους αγαπούμε όλους!!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τιμώντας μιαν άξια διευθύντρια διεύθυνσης εκπαίδευσης, τη Χριστίνα - Χρυσάνθη Βαμβούρη

Μνήμη οσίου Παϊσίου Αγιορείτου

Ο ΝΑΤΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ 1821.